Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Συνάντηση για την επανατοποθέτηση του αγάλματος της Βορείου Ηπείρου στην Τοσίτσα

 


Εμείς, με καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Πόντο, θέλουμε να συναντηθούμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον κοινό πόθο όλων… την αποκατάσταση και επανατοποθέτηση του μνημείου της Βορείου Ηπείρου.

Η πρώτη συνάντηση της «Πρωτοβουλίας για την επανατοποθέτηση του αγάλματος της Βορείου Ηπείρου» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2024, 10:30 στην αίθουσα της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας – Κορυδαλλού Κιλικίας 51 & Καισαρείας, Νίκαια (πλησίον του metro Νίκαιας – δίπλα στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη).

Απευθυνόμαστε σε Συλλόγους, Αδελφότητες, σε κάθε είδους σωματείο, σε μεμονωμένα πρόσωπα από το ευρύ φάσμα της βορειοηπειρωτικής κοινότητας και σε Έλληνες και Ελληνίδες ανεξαρτήτως καταγωγής. Σας προσκαλούμε σε μια δημοκρατική και ενωτική συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε όλοι και όλες μαζί τρόπους, ώστε το δίκαιο αυτό αίτημα να αποκτήσει την αρμόζουσα θέση στις ιδιαίτερες κοινότητές μας και να ισχυροποιηθεί στις αρμόδιες αρχές.

Προς τους Ομογενείς μας, που ζουν μακριά: Στείλτε μας το μήνυμά σας (ve.agalma@gmail.com) για να διαβαστεί στη συνάντηση, όπως και τη διάθεση ενημέρωσης και συμμετοχής σας για τα επόμενα βήματα. Όσο πιο μακριά είστε τόσο πιο κοντά σας νιώθουμε.


-Η ιστορία μας δεν ακρωτηριάζεται.

-Το μέλλον μας δεν αποκεφαλίζεται.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνάντηση για την επανατοποθέτηση του αγάλματος της Βορείου Ηπείρου στην Τοσίτσα

  Εμείς, με καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Πόντο, θέλουμε να συναντηθούμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον κοινό ...